menu

Рекомендації по експлуатації

Термоси з колбою з нержавіючої сталі торгової марки BergHOFF

Експлуатація та догляд. Перед першим застосуванням термос необхідно вимити теплою водою з рідиною для миття посуду.  Для досягнення оптимальної ефективності зберігання температури, перед заповненням термоса напоєм, налийте в нього на кілька хвилин окріп або холодну воду. Не переповнюйте термос, залишайте достатньо місця для пробки. Дорожній термос, щільно закритий пробкою, слід перевернути і дати конденсованої рідини стекти. Потім закрутити чашку.
Читати далі...

Антипригарне покриття FERNOGREEN

Перед першим використанням:

- видаливши пакувальний матеріал, вимийте посуд теплою водою з миючим засобом і м'якою ганчіркою, ретельно промийте і витріть насухо м'яким рушником;

- перед першим приготуванням їжі нагрійте сковороду на слабкому вогні, змастіть антипригарне покриття рослинним маслом, дайте сковороді охолонути, видаліть надлишки масла паперовим рушником. Масло необхідно для м'якої обробки поверхні і оптимізації властивостей покриття. Таку обробку слід повторювати час від часу або перед приготуванням їжі, якщо посуд не використовувався тривалий час;

Читати далі...

Порцеляновий та керамічний жароміцний посуд

Цей посуд ідеально підходить для приготування суфле, круглого відкритого пирога з фруктовою або ягідної начинкою, запіканок та інших смачних страв. Посуд з кришками використовується для приготування овочів, риби та м'яса. Маючи дзеркальну блискучу поверхнею, вона витримує високі температури, не втрачаючи свій зовнішній вигляд. Зберігає натуральний смак і аромат їжі. Її можна використовувати в духовках електро- та газових плит, мікрохвильових печах.
Читати далі...

Догляд за виробами з порцеляни: особливі рекомендації

Для миття фарфорового посуду необхідно поставити виріб в раковину, попередньо виклавши на її дно м'який рушник. Налийте теплу воду і додайте м'який миючий засіб. Сполосніть виріб ¼ чашки водного розчину оцту і дайте висохнути. Не використовуйте абразивний порошок і металеву мочалку!
Читать далее...

Догляд за виробами зі скла: ідеально прозора поверхня

Обполіскуйте скляний посуд відразу після його використання.                                  Ми рекомендуємо мити келихи вручну, оскільки висока температура і абразивні чистячі засоби можуть пошкодити матеріал. Якщо Ви все ж використовуєте в цих цілях посудомийну машину, переконайтеся в тому, що встановлений дбайливий режим чищення і вибрано м'який миючий засіб.
Читати далі...

Догляд за столовими приборами з нержавіючої сталі

Перші пару тижнів використання столових приборів із нержавіючої сталі бажано їх мити вручну. Пізніше для цих цілей може бути використана посудомийна машина, але якщо Ви хочете, щоб Ваші столові прилади завжди блищали і сяяли, ми рекомендуємо їх мити вручну.
Читати далі...

Ножі. Правильна експлуатація і догляд

Перед першим використанням ножі необхідно ретельно вимити, сполоснути і витерти насухо.                        Після експлуатації ми рекомендуємо ножі мити відразу ж. Просто покладіть ніж на плоску поверхню і ретельно протріть лезо вологою тканиною з обох сторін. Якщо необхідно, додайте трохи засобу для миття посуду, після чого витріть виріб насухо.
Читати далі...