menu

Порцеляновий та керамічний жароміцний посуд

Цей посуд ідеально підходить для приготування суфле, круглого відкритого пирога з фруктовою або ягідної начинкою, запіканок та інших смачних страв. Посуд з кришками використовується для приготування овочів, риби та м'яса. Маючи дзеркальну блискучу поверхню, він витримує високі температури, не втрачаючи свій зовнішній вигляд. Зберігає натуральний смак та аромат їжі. Його можна використовувати в духовках електро- та газових плит, мікрохвильових печах.

Такий посуд рекомендується ставити в мінімально нагріту духовку та поступово нагрівати до необхідної для приготування їжі температури, але не вище 200 - 220 градусів. Категорично забороняється ставити посуд на конфорки електричної плити або на відкритий вогонь. Не слід відразу з холодильника ставити в гарячу духовку.

Увага! Розігріту форму не ставте на мокрий або холодний стіл (необхідна підставка під гаряче з коркового дерева, сухий рушник). Такий посуд слід мити в теплій воді, використовуючи рідкі засоби для миття посуду. Можна мити в посудомийній машині.